Afecțiuni vizate

Cui se adresează terapiile alternative?

La Healthy Vibe ne dorim să contribuim la vindecarea și îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor și adulților din România dar și din străinătate prin intermediul serviciilor și produselor de medicină alternativă pe care le oferim. Unii spun că suntem ceea ce mâncăm, însă de fapt suntem ceea ce gândim.

Gândurile, emoțiile și energiile ne influenţează întreaga existență: sufletul, mintea, aura energetică şi corpul fizic. Omul și felul în care acesta reacționează la anumite situații, determină apariția unor factori declanșatori. Acesta este, de fapt, punctul de plecare al medicinei holistice. Privim omul ca pe un întreg şi căutăm să obţinem un diagnostic pentru fiecare problemă de sănătate prin stabilirea legăturilor cauză-efect. Terapiile noastre acționează antiviral, antimicotic, antiparazitar, antibacterian.

Produsele și serviciile noastre se adresează tuturor celor care doresc să își monitorizeze starea de sănătate, să o optimizeze și nu în ultimul rând să evite apariția unor posibile riscuri patologice.

Prin munca depusă în centrul de cercetare, cât și prin expertiza noastră, ne dorim să reușim să optimizăm starea de sănătate a cât mai multor persoane, în special a copiilor.

Evidentele statistice la nivel mondial ne confirmă faptul că vârstele de apariție a diferitelor patologii degenerative sunt reprezentate de tot mai mulți copii, ceea ce reprezintă un semnal de alarmă pentru întreaga comunitate medicală atât din țara noastră, cât și din străinătate.

Este bine cunoscut faptul că prevenirea patologiilor este mult mai simplă, mai puțin costisitoare și cu eforturi mult mai mici din partea ambelor părți, atât a medicilor, cât și a pacienților.

Energie scăzută
Stres
Afecțiuni articulare
Insomnie
Probleme la nivelul circulației sangvine
Paraziți intestinali
Afecțiuni renale
Probleme cu digestia
Afecțiuni psiho-emoționale
Toxine în organism
Traume în subconștient