Despre noi

Bine ai venit!

HealthyVibe reprezintă un concept inovator prin care îi sprijinim pe cei interesați să-și optimizeze permanent starea de sănătate, să reducă la maxim apariția unor eventuale riscuri și să ajungă la parametrii optimi prin coaching terapeutic holistic.

Printre beneficiile terapiilor holistice se numără: obținerea unei stări de echilibru atât  fizic cât și psihic, îmbunătățirea sistemuui imunitar, reducerea stresului, a inflamațiilor și a infecțiilor, îmbunătățirea circulației sanguine, echilibrarea energetică dar și emoțională.

Starea de sănătate reprezintă o prioritate și totodată o responsabilitate. Apariția problemelor de sănătate nu ține cont de vârstă și ne ia aproape întotdeauna prin surprindere, dacă nu acționăm preventiv și în momentul optim!

Problemele de sănătate nu ne ocolesc nici pe noi, nici pe copiii noștri! Sunt definitorii în obținerea unui rezultat optim: inițierea promptă a unei terapii și o abordare cât mai corectă. Perioadele de colici, cele în care erup primii dințișori, cea de intrare în colectivitate – cu virozele respiratorii aferente, toate sunt provocări peste care noi am trecut de fiecare data cu bine! Copiii noștri, cât și noi, beneficiem primii când este cazul. Ne optimizăm permanent starea de sănătate, facem preventive, astfel încât să fim într-o stare de echilibru, pe perioade cât mai lungi de timp. Amintiți-vă: CORPUL nostru reprezintă locul în care trăim toată viața! (Jim Rohn).

Provocările în medicină sunt de cele mai multe ori complexe și țin cont întotdeauna de mai multe aspecte având cu siguranță mai multe cauze determinante. Organismul uman este unic, trebuie privit holistic și nu doar pe bucăți. Folosim aparatură de ultimă generație în domeniu, oferim noutate în perspectiva abordării, reducând la minim efectele adverse și ingerarea de substanțe chimice, oferim soluții pentru aproape orice provocare, nu ținem cont de vârstă, dar avem în vedere că suntem oameni și organismul uman este unic!

Misiunea noastră

Noi aducem un aport consistent în ceea ce privește îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor și adulților din România, dar și din străinătate prin intermediul serviciilor și produselor de medicină holistică pe care le oferim clienților noștri, al expertizei, prevenției, cercetării si îmbunătățirii continue a tot ce înseamnă echipamente și abordări updatate constant în acest domeniu.

Viziunea noastră

Ne dorim să extindem continuu numărul de persoane care aleg să aibă grijă de sănătatea lor și să își mențină cât mai mult posibil starea de echilibru energetic și funcțional al organismului.
Ne dorim să fim un punct de reper și să educăm publicul în acest sens astfel încât tot mai multe persoane să obțină beneficiile acestor abordări holistice.

Serviciile noastre

Descoperă gama noastră de servicii și lasă bucuria să vină din interior.

  • Folosim aparatură modernă Quint, unicul model de aparat folosit în România;
  • Acționăm pe trei nivele: informațional, energetic, fizic;
  • Utilizăm aparatură diversă, singurul aparat de acest tip din România;
  • Avem peste 11000 SED SCIO;
  • Avem peste 5000 evaluări;
  • Avem peste 10000 Q DROP;
  • Lucrăm în parteneriat cu Centru de Cercetare, Colaborare cu Centrul de Studii în Medicină Preventivă.
healthyvibe.ro-bg-element-1500x1080-31
healthyvibe.ro-bg-element-1500x1080-5
healthyvibe.ro-bg-element-1500x1080-21
Evaluare și terapie holistică personalizată
Vezi serviciul
Evaluare energetică și terapie cu aparatul SCIO
Vezi serviciul
Terapie Q
Vezi serviciul

Produsele noastre

Descoperă gama noastră variată de dispozitive și servicii medicale disponibile.

Vezi toate produsele

Senior Lecturer
Oana Codruta Bacean Miloicov, MD, PhD

Primary Specialist of Family Medicine
Specialist of Hygiene
IMUNE International Accredited

Certificările noastre