Beneficiezi de un sistem complet de masaj

Dacă suferi de dureri de ceafă, umeri și oboseală cauzată de poziția incorectă la masa de lucru, atunci acest fotoliu este soluția ta. Cu 23 de tipuri de programe și 12 tehnici de masaj, vei avea parte de o experiență unică. În plus, fotoliul dispune și de o variantă personalizată în funcție de nevoile tale.

Sistemul S Line detection detectează forma coloanei, iar Shoulder position detection măsoară poziția umerilor. Forma corpului în întregime este detectată automat de inteligența artificială, care evaluează în dublu mod țesutul muscular și poziția coloanei vertebrale. Aceste evaluări ajută la personalizarea calității masajului în funcție de nevoile individuale.

Funcția de stretching brevetată constă în 4 tipuri de programe de întindere și 3 tipuri de tehnici de întindere, folosite pentru eliminarea oboselii. Masajul este realizat într-o manieră blândă și confortabilă, cu mișcări stabile și analiza detaliată a musculaturii. Cu ajutorul pernelor de aer, organismul se relaxează complet.

Masajul este efectuat folosind atât tehnici mecanice, cât și perne de aer, oferind o senzație de masaj blând și profund. Intensitatea masajului se reglează în timp real în funcție de inflamația musculară și poziția coloanei vertebrale. Tehnica de masaj este bazată pe diferite tehnici de frământare, precum abordarea suavă, tehnica de frământare fermă și tehnica de presopunctură.

0

tipuri de masaj

0

tehnici de masaj

0

programe pentru masaj

Beneficiile utilizării fotoliului Fujiiryoki sunt multiple. Poți experimenta relaxare profundă, revigorare, întindere și detensionare a suprafețelor musculare încordate și rigide. De asemenea, fotoliul asigură relaxare și recuperare după activități sportive intense.

Cu 45 de tipuri de masaj și 86 de tehnici de masaj, fotoliul oferă o gamă completă de opțiuni pentru nevoile tale. Poți alege masaj scurt și intens de 7 minute, ideal înainte de a începe o zi de muncă sau în timpul unei pauze. Fotoliul dispune și de un program special de relaxare înainte de somn, Night Healing, precum și 35 de programe automate pentru masaj.

Beneficiază de întindere cu forță în doi timpi, tehnica unică de întindere a genunchiului și funcție de întindere și legănare. Poți ajusta și susținerea pentru picioare în funcție de dimensiunea ta, fie prin metoda motorizată, fie prin glisare pe arc.

Fotoliul oferă și o îngrijire intensivă pentru tălpile picioarelor, cu trei nivele de ajustare a intensității. Poți alege între stimularea profundă sau blândă a părții interioare și exterioare a talpilor, pentru o relaxare deplină.

Fiind prevăzut cu încălzire dublă și multiplă, fotoliul Fujiiryoki îți oferă o experiență completă de relaxare și înviorare. Cu numeroase caracteristici și tehnologii inovatoare, acest fotoliu se evidențiază de restul opțiunilor disponibile pe piață, oferindu-ți o experiență de masaj unică și personalizată.

FOTOLIU

Programele de masaj

Descoperiți cum masajul terapeutic medical devine o artă, iar fiecare ședință devine o poveste unică a relaxării profunde. Alegeți calitatea, inovația, alegeți să vă simțiți bine în fiecare clipă.

Vezi toate produsele

Formular de rezervare

Fotoliul Fujiiryoki se diferențiază prin tehnica brevetată în Japonia și recunoscută de Ministerul Sănătății. Analiza dublă, morfologică și tridimensională, evaluează profund țesutul muscular, poziția coloanei vertebrale și poziția umerilor. Astfel, sunt analizați 10 mușchi diferiți și masajul este optimizat în timp real pentru o precizie uluitoare.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL