Beneficiezi de un sistem complet de îngrijire

 • Abordare cuprinzătoare;
 • Promovarea optimizării stării de sănătate;
 • Gestionarea stresului și anxietății;
 • Îmbunătățirea somnului;
 • Promovarea regenerării naturale;
 • Reducerea durerii și a inflamației;
 • Îmbunătățirea funcției sistemului imunitar;
 • Îmbunătățirea circulației sanguine;
 • Îmbunătățirea mobilității și flexibilității;
 • Echilibrarea funcțiilor hormonale;
 • Sustenabilitate în gestionarea afecțiunilor cronice.

Detalii suplimentare despre conținut

În Ghidul nostru de sănătate vei învăța cum să îți transformi stilul de viață și să îți menții starea optimă de sănătate într-un mod cât mai benefic și natural.

Dezvoltat pe parcursul a șase capitole, ghidul  pe care urmează să îl parcurgi conține atât informații introductive, informații legate de patologii și terapiile care s-au aplicat, până la informații legate de serviciile și produsele companiei noastre.

În primul capitol vei fi conștientiza importanța menținerii unei stări optime de sănătate cât și scopul cu care un astfel de ghid este conceput. Desigur, inițiativa trebuie să pornească de la tine, astfel încât noi să te putem ajuta în procesul ce urmează. Capitolele doi și trei te vor familiariza cu noțiunea de terapie holistică și dispozitivele Qvibe, dispozitive pe care le folosim drept variante terapeutice.

Capitolul patru este dedicat celei mai noi terapii disponibile pe site, anume masajul medical prin tehnica japoneză brevetată.

În capitolul cinci vei afla despre tipurile de patologii care au apelat la produsele și serviciile companiei noastre, urmate de studii de caz ale pacienților care au beneficiat de tratamente holopatice și dispozitive Qvibe.

Iar ultimul capitol, vei descoperi gama de servicii și produse Healthy Vibe care pot contribui la starea de bine a sănătății tale. Și nu o spunem doar noi, ci și persoanele care și-au făcut curaj să ne treacă pragul, un prim pas spre o stil de viață sănătos.

Senior Lecturer
Oana Codruta Bacean Miloicov,
MD, PhD

Bună ziua! Sunt Dr. Oana Codruţa Băcean Miloicov, iar misiunea mea este să vă ajut să vă optimizați starea de sănătate și să preveniți riscurile potențiale folosind metode alternative de evaluare și terapie holistică.

Beneficiile terapiilor holistice pe care le ofer includ obținerea echilibrului fizic și psihic, îmbunătățirea sistemului imunitar, reducerea stresului, inflamațiilor și infecțiilor, îmbunătățirea circulației sanguine și echilibrarea energetică și emoțională.

Descoperiți calea către sănătatea optimă prin:

 • Evaluare și terapie prin biofeedback cu dispozitivul SCIO;
 • Masaj medical cu tehnici japoneze brevetate și recunoscute de Ministerul Sănătății din Japonia;
 • Dispozitiv generator de frecvențe terapeutice, recunoscut și brevetat la nivel European;

Faceți primul pas către o viață mai sănătoasă și echilibrată! Contactați-ne pentru a beneficia de experiența noastră în îngrijirea holistică a sănătății Dumneavoastră.

Cu recunoștință,
Echipa Healthy Vibe

Întrebări frecvente (FAQ)

Experimentați o modalitate de masaj terapeutic medical revoluționară, unde fiecare moment este adaptat exclusiv pentru dumneavoastră. Pas cu pas, vă ghidăm către relaxare absolută:

Necesitatea de a gestiona stresul și anxietatea

Mulți pacienți se adresează terapiilor holistice pentru a găsi modalități naturale de a reduce nivelul de stres și de a gestiona anxietatea, care nu pot avea un impact = efect negativ/ toxic asupra sănătății.

Pacienții pot căuta terapii holistice pentru a îmbunătăți echilibrul emoțional și starea lor mentală generală. Acest lucru poate include gestionarea depresiei, creșterea încrederii în sine și dezvoltarea unei perspective pozitive asupra vieții.

Nevoia de a îmbunătăți starea fizică și mobilitatea

Mulți pacienți recurg la terapiile holistice pentru a trata durerile cronice, pentru a îmbunătăți mobilitatea și pentru a promova vindecarea corpului în mod natural, fără a recurge la medicamente sau intervenții invazive.

Lipsa de dovezi științifice

Unii prospecți pot fi sceptici în privința terapiilor holistice din cauza lipsei de dovezi științifice solide care să susțină eficacitatea acestora în tratamentul anumitor afecțiuni.

Afecțiuni: respiratorii, sfera ORL, digestive, renale, circulatorii, neurologice, psiho-emoționale, osteo-articulare, oncologice, dermatologice, oculare, endocrine, limfatice.

Căutarea unor alternative la tratamentele convenționale

Unii pacienți pot căuta terapii holistice ca alternativă la tratamentele medicale convenționale, fie din cauza efectelor secundare ale medicamentelor, fie pentru a completa tratamentele existente cu abordări mai naturale și integrate.

Intră în posesia ghidului

Pentru a intra în posesia ghidului,
completează formularul de mai jos,
iar noi ți-l trimitem prin e-mail.