Politica de retur

Politica de retur a produselor. Răspunderea cu privire la produsele vândute de HL în baza comenzilor utilizatorilor

Societatea dorește ca toți utilizatorii să fiți pe deplin mulțumiți de produsele cumpărate de pe Site.

PRODUSE PERSONALIZATE:

Site-ul healthyvibe.ro comercializează în principal, produse personalizate după specificațiile clienților și, care se încadrează în excepțiile privind dreptul de retragere prevăzute de articolul 16, lit c al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale.

Art. 16 din OUG 34/2014 prevede că “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:(…) c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; (…).

IMPORTANT DE ȘTIUT: Majoritatea produselor comercializate pe site-ul nostru intră sub incidenta acestei excepții ale OUG 34/2014, fiind personalizate în mod clar, după specificațiile prezentate de dvs, în calitate de Cumpărător, astfel încât NU POT FI RETURNATE.

În cazul în care optați pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate după specificațiile indicate de către dvs în calitate de Cumpărător, produsele suferind astfel modificări la cererea dvs, acceptați fără echivoc faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare, conform textului de lege ante menționat.

Așadar, dacă vei comanda articole special create și personalizate, este foarte important să alegi cu grijă modelul preferat, necesar a fi personalizat prin intermediul serviciilor noastre.

Produsele noastre personalizate după specificațiile tale, nu pot fi revândute altcuiva, în caz că te răzgândești.

Dacă ai întrebări legate de alegerea produsului, ne poți scrie în prealabil pe adresa de email contract@healthyvibe.ro sau ne poți contacta telefonic la 0757.888.879 și te vom sprijini în alegerea ta pentru ca produsul finit să corespundă dorințelor tale.