Termeni și condiții

Termeni și condiții

 

Ultima actualizarea: 02.08.2023

 

Prezentul document detaliază practica Societății privitoare la funcționarea și utilizarea domeniului https://www.healthyvibe.ro/ (denumit în continuare pe scurt, generic, Site-ul), având ca scop informarea utilizatorilor despre acest subiect.

Prin utilizarea Site-ului în continuare, admiteți că ați luat la cunoștință și agreați Politică de cookie, Politica de confidențialitate și protecția datelor, dar și acești Termeni și condiții.

 

CUPRINS

 

  1. Identificarea societății 2
  2. Date de contact. 2
  3. Acceptul vizitatorului Site-ului cu privire la aplicare Termenilor și condițiilor. 2
  4. Încheierea contractului de vânzare – cumpărare a produselor furnizate de HL. 3
  5. Prețul produselor comandate. 3
  6. Livrarea produselor comandate. 3
  7. Preluarea produselor comandate. 4
  8. Dreptul de autor ale HL. 4
  9. Dreptul de proprietate al HL asupra produselor. 5
  10. Politica de retur a produselor. Răspunderea cu privire la produsele vândute de HL în baza comenzilor utilizatorilor. 5
  11. Detalii despre produse. Răspunderea HL cu privire la produsele și serviciile oferite. 8
  12. Forța majoră. 9
  13. Date personale. 9
  14. Colectarea de date. 10
  15. Realitatea informațiilor furnizate de vizitatorii Site-ului 11
  16. Răspunderea vizitatorilor/utilizatorilor la folosirea Site-ului 11
  17. Modificarea condițiilor aplicabile. 12
  18. Site-uri/Aplicații terțe. 13
  19. Securitate. 13
  20. Confidențialitate. 13
  21. Dreptul aplicabil și soluționarea diferendelor. 14
  22. Dispoziții finale. 14

 

1.       Identificarea societății

 

HOLISTIC LOUNGE SRL (denumită în continuare HL sau Societatea)

Sediu: România, județ Timiș, Dumbrăvița, str. Fizicii, nr. 8, parter

Nr. de înregistrare ORC J35/1825/2012

CUI RO30480920

Email: contact@healthyvibe.ro

Nr. telefon: 0757.888.879

2.       Date de contact

 

Datele de contact pe care vizitatorul Site-ului le poate folosi pentru a transmite oricare cereri, notificări sau sesizări privitoare la Termeni și condiții, Politica de confidențialitate și protecția datelor, Politica de cookie, precum și cu orice alte informații publicate pe Site, politici sau operațiuni efectuate de Societate, sunt indicate la punctul 1 de mai sus.

Termenul în care Societatea va transmite un răspuns este de cel mult 30 zile de la primirea solicitării.

3.       Acceptul vizitatorului Site-ului cu privire la aplicare Termenilor și condițiilor

 

Acești termeni și condiții sunt asumați de Societate, dar și de vizitatorii Site-ului (adică de dumneavoastră).

În consecință, utilizarea Site-ului de către vizitatori/utilizatori, implică automat acceptarea tuturor celor prevăzute mai jos și a politicilor la care se face trimitere (acolo unde legea nu obligă la efectuarea unor demersuri suplimentare pentru exprimarea unui accept), precum și asumarea obligației că aceștia dețin dreptul și capacitatea liberă și deplină de a accesa Site-ul, de a plasa comenzi, de a crea conturi de utilizator și de a furniza informații Societății.

DACĂ TOTUȘI VIZITATORUL NU ACCEPTĂ SAU NU AGREEAZĂ ÎN TOT TERMENII ȘI CONDIȚII SAU CELELALTE POLITICI AFIȘATE, VĂ RUGĂM SĂ NU UTILIZAȚI SITE-UL, SĂ NU VĂ CREAȚI UN CONT DE UTILIZATOR, SĂ NU VĂ ABONAȚI LA NEWSLETTERS, SĂ NU ACHIZIȚIONAȚI PRODUSELE/SERVICIILE OFERITE PRIN SITE ȘI SĂ NU TRANSMITEȚI MESAJE FOLOSIND RUBRICA DE “CONTACT”.

4.       Încheierea contractului de vânzare – cumpărare a produselor furnizate de HL

 

Vizitatorul Site-ului poate să îl acceseze fără a-și crea un cont de utilizator și fără a fi obligat la achiziționarea vreunui produs. De asemenea, vizitatorul Site-ului va putea transmite liber mesaje cu cereri, plângeri sau întrebări către HL, prin intermediul rubricii de „Contact” dar și să ofere informații suplimentare la plasarea unei comenzi completând opțional Notele de comandă de la finalul formularului.

De asemenea, doar dacă dorește acest lucru, vizitatorul va putea să își creeze un cont de utilizator, fără însă ca acest demers să fie obligatoriu pentru plasarea de comenzi. Crearea unui atare cont nu va conduce automat la încheierea unui contract de vânzare-cumpărare a produselor între Societate și acel utilizator. Contractul se va încheia în momentul în care HL va primi o confirmare a comenzii din partea utilizatorului.

Înainte de trimiterea comenzii concrete, cumpărătorul poate oricând să vizualizeze și / sau să modifice datele trimise, să identifice eventualele erori de la momentul introducerii și să le corecteze înainte de plasarea comenzii prin apăsarea pe butonul de comandă.

După apăsarea butonului de comandă de către utilizator și confirmarea comenzii, utilizatorul nu va mai putea anula comanda făcută și va fi ținut la plata prețului aferent, comanda fiind fermă.

Utilizatorul va confirma (de regulă telefonic sau prin accesarea unui link transmis prin email/telefonic) reprezentantului HL faptul că a plasat o comandă în prealabil.

5.       Prețul produselor comandate

 

Prețurile produselor sunt cele afișate la data și în momentul plasării comenzii de către utilizator, așa cum sunt acestea indicate pe Site, precum și în sumarul comenzii plasate.

Prețul total al produselor comande va fi indicat în formularul de comandă și va fi achitat prin ramburs, la primirea produselor sau la plasarea comenzii, prin indicarea datelor de card.

6.       Livrarea produselor comandate

 

Livrarea produselor până la locul de livrare indicat în formularul de comandă, se va face printr-o firmă de curierat.

Costul de livrare în localitățile din România ce intră în aria de acoperire a curierului contractat de HL este de 30 lei per pachet de maxim 1 kilogram. În cazul pachetelor mai grele, dacă vor exista costuri suplimentare din partea firmei de curierat, veți fi contactat de HL pentru discutarea acestui aspect și vi se va solicita acordul pentru suplimentarea costului de transport.

În cazul în care locul livrării nu intră în aria de acoperire a curierului contractat de HL, la confirmarea comenzii se va încerca găsirea unei soluții alternative împreună cu utilizatorul astfel încât să fie realizată livrarea produselor comandate.

HL va informa cumpărătorul cu privire la data preluării coletului de către curier și îl va asista în cazul oricăror întârzieri la livrare, pentru a încerca soluționarea problemelor apărute.

Timpul de livrare este determinat exclusiv de activitatea și gradul de încărcare a firmei de curierat, precum și de existența produselor pe stoc, HL neavând putere de control în acest sens. Cu toate acestea, Societatea va depune toate eforturile pentru încerca livrarea în termen de 2 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii ferme.

7.       Preluarea produselor comandate

 

Utilizatorul se oblige să obligă să preia produsele comandate de la HL. În acest sens, cumpărătorul se va asigura că adresa de livrare indicată în comandă este aceea unde poate fi găsit de luni până vineri, între orele 9.00-17.00.

În cazul în care curierul nu va găsi la adresa de livrare indicate de cumpărător nicio persoană sau se va refuza primirea coletului, va încerca livrarea de alte două ori în următoarele zile. Dacă toate cele 3 încercări vor eșua, utilizatorul are un termen de ___ zile să contactați firma de curierat pentru a afla locația de unde poate ridica acel colet.

În situația în care nici atunci nu va ridica respectivul colet, produsele vor fi returnate Societății și aceasta le va putea vinde unei alte persoane cu recuperarea costurilor de transport către și de la utilizatorul în cauză, a costurilor de depozitare, precum și a oricăror eventuale costuri generate de deteriorarea produselor/ambalajelor. De asemenea, HL va putea refuza onorarea oricăror comenzi viitoare plasate de utilizatorul care nu a asigurat preluarea coletului.

Dacă după momentul la care coletul a fost predat firmei de curierat de către HL, utilizatorul va dori să schimbe adresa de livrare, va trebui să achite o taxă suplimentară către acea companie de curierat, în caz contrar fiind necesară prezentarea personală la locația indicată de firma de curierat pentru ridicarea coletului.

Completarea incorectă sau incompletă a datele de contact și/sau de livrare pot duce la întârzierea livrării comenzii.

8.       Dreptul de autor ale HL

 

Societatea deține toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv dreptul de autor) asupra Site-ului,  a denumirii acestuia și asupra oricărei informații cuprinse în Site (inclusiv dar nelimitat la descrierile produselor și serviciilor).

În limitele indicate în paragraful anterior, continuțul și designul Site-ului, precum și orice alt material având legatură cu Site-ul sau produsele de pe Site, aparțin HL (Societatea este titulara dreptului de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Vizitatorii Site-ului nu vor acționa în niciun fel care ar putea aduce atingere drepturilor Societății și se obligă să nu folosească niciun semn sau denumire similară sau identică cu mărcile sau denumirile folosite de Societate pe Site (inclusiv dar nelimitat la “Healthyvibe” și “Healthy vibe”).

Societatea nu va fi în niciun caz responsabilă de vreo pierdere a folosinței, de contracte, date, fond comercial, venituri sau profituri (indiferent daca sunt considerate pretenții directe sau nu) sau orice pierdere, daună sau cheltuială suferită de vizitatori/utilizatori în baza sau în legatură cu Site-ul.

9.       Dreptul de proprietate al HL asupra produselor

 

Societatea își rezervă dreptul de proprietatea asupra produselor vândute în baza comenzilor utilizatorilor, până la momentul încasării întregului preț al acestora, a costului de livrare, precum și a oricăror alte prejudicii suferite ca urmare a încălcării obligațiilor asumate de cumpărător prin plasarea comenzii.

10.   Politica de retur a produselor. Răspunderea cu privire la produsele vândute de HL în baza comenzilor utilizatorilor

 

Societatea dorește ca toți utilizatorii să fiți pe deplin mulțumiți de produsele cumpărate de pe Site.

PRODUSE PERSONALIZATE:

Site-ul healthyvibe.ro comercializează în principal, produse personalizate după specificațiile clienților și, care se încadrează în excepțiile privind dreptul de retragere prevăzute de articolul 16, lit c al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale.

Art. 16 din OUG 34/2014 prevede că “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:(…) c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; (…).

IMPORTANT DE ȘTIUT: Majoritatea produselor comercializate pe site-ul nostru intră sub incidenta acestei excepții ale OUG 34/2014, fiind personalizate în mod clar, după specificațiile prezentate de dvs, în calitate de Cumpărător, astfel încât NU POT FI RETURNATE.

În cazul în care optați pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate după specificațiile indicate de către dvs în calitate de Cumpărător, produsele suferind astfel modificări la cererea dvs, acceptați fără echivoc faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare, conform textului de lege ante menționat.

Așadar, dacă vei comanda articole special create și personalizate, este foarte important să alegi cu grijă modelul preferat, necesar a fi personalizat prin intermediul serviciilor noastre.

Produsele noastre personalizate după specificațiile tale, nu pot fi revândute altcuiva, în caz că te răzgândești.

Dacă ai întrebări legate de alegerea produsului, ne poți scrie în prealabil pe adresa de email contract@healthyvibe.ro sau ne poți contacta telefonic la 0757.888.879 și te vom sprijini în alegerea ta pentru ca produsul finit să corespundă dorințelor tale.

11.   Detalii despre produse. Răspunderea HL cu privire la produsele și serviciile oferite

 

Conform legislației in vigoare, produsul preparat pentru dumneavoastra este obtinut prin amprentare energetică pe o soluție obținută din apa pură și alcool etilic farmaceutic avizat GMP. Efectul produsului este dat de amprenta energetică și nu de baza lichidă utilizată (a se vedea Legea 118/ 2007 privind organizarea și funcționarea activităților și practicilor de medicină complementară/alternativă).

Utilizatorul este singurul responsabil pentru alegerea produsele și serviciilor comandate, informațiile legate de modul de acțiune și efectul lor având doar rol orientativ.

Astfel, Societatea nu prestează servicii medicale și nici nu solicită informații legate de starea de sănătate ale persoanei care va folosi produsele sale. Prin urmare, NIMIC DIN CELE INDICATE PE SITE SAU ÎN COMUNICĂRILE SOCIETĂȚII (inclusiv dar nelimitat la discuțiile purtate prin rubrica “Contact”, telefonic sau prin email între HL și utilizator) NU VA FI INTERPRETAT CA FIIND UN SFAT MEDICAL SAU O ASUMARE A RĂSPUNDERII DIN PARTEA HL CU PRIVIRE LA EFECTELE PRODUSELOR/SERVICIILOR SALE ASUPRA PERSOANEI CARE LE FOLOSEȘTE.

DE ASEMENEA, SOCIETATEA NU ÎȘI ASUMĂ OBLIGAȚII ȘI NICI NU OFERĂ GARANȚII SUPLIMENTARE CELOR INDICATE CU TITLU OBLIGATORIU DE LEGISLAȚIA APLICABILĂ, ÎN FUNCȚIE DE CALITATEA AVUTĂ (IMPORTATOR SAU PRODUCĂTOR).

HL răspunde pentru daunele cauzate cumpărătorului ca urmare a acțiunii intenționate sau a neglijenței grave a angajaților Societății. Astfel, în aceste cazuri, daca se vor solicita sume suplimentare prețului produselor comandate de un utilizator, răspunderea HL va fi limitată la jumătate din valoarea prețului plătit de acesta pentru comanda care a generat creanțe adiționale.

12.   Forța majoră

 

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor asumate, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, totală sau parțială, este cauzată de un eveniment de forță majoră. Părțile convin faptul că poate reprezenta un astfel de eveniment virusarea Site-ului sau a platformei IT ce stă în spatele acestora din motive ce nu țin de o acțiune a Societății, nefiind necesar un certificat emis de o autoritate în acest sens, ci de informarea (prin e-mail sau pe Site) a persoanelor afectate. În măsura în care legislația aplicabilă datelor cu caracter personal prevede și alte obligații în astfel de cazuri, HL se va conforma respectivelor condiții legale.

13.   Date personale

 

Sunt prelucrate date cu caracter personal raportat la:

  • obligațiile legale avute de HL în raport cu persoanele care achiziționează produsele/serviciile sale
  • condițiile ce trebuiesc indeplinite în vederea transmiterii de răspunsuri la solicitările de orice tip primite HL prin rubrica de „Contact”
  • transmiterea de informări în scopul promovării produselor cu condiția obținerii acordului utilizatorului acolo unde acesta este necesar conform legii.

Pentru informații extensive referitoare la modul în care astfel de date sunt prelucrate, este necesară studierea Politicii de confidențialitate și protecția datelor.

14.   Colectarea de date

 

Societatea colectează informații de la vizitatori/utilizatori în trei moduri principale: direct, din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiesc Site-ul, precum și prin intermediul cookie-urilor.

  • informații obținute direct

Colectarea datelor se face la momentul accesării Site-ului; cel al completării datelor în rubrica de „Contact” și de „Abonare la newsletter”; cel al creării și administrării contului de utilizator; și cel al completării rubricilor necesare pentru plasarea comenzii certe. Modul de prelucrare a se face conform celor indicate în Politica de confidențialitate și protecția datelor.

  • informații obținute din raportul de trafic al serverului

Atunci când un site web este vizitat, utilizatorii dezvăluie automat anumite informații, cum sunt adresa de IP, ora vizitei, locul de unde a fost accesat Site-ul.

Societatea, ca și alți operatori, înregistrează aceste informații și le prelucrează în acord cu Politica de confidențialitate și protecția datelor.

  • informații obținute prin intermediul cookie-urilor

Site-ul folosește cookie pentru o bună funcționalitate. În funcție de preferințele alese de vizitatori/utilizatori, Site-ul poate folosi și alte tipuri de cookie cu scopul de a facilita urmări preferințele, precum și datele de trafic, dar și de a promova anumite aspecte. Pentru mai multe detalii, este necesară revizuirea Politicii de cookie.

Trebuie de asemenea ca vizitatorii Site-ului să aibă în vedere faptul că ori de câte ori dezvăluie în mod voluntar informații personale în mediul de comunicare online (cum sunt forumurile online, paginile de socializare, grupurile de discuții), informația dezvăluită poate fi ușor colectată și folosită de persoane neautorizate.

DEȘI SOCIETATEA FACE TOATE DEMERSURILE REZONABILE IMPUSE DE LEGISLAȚIA APLICABILĂ PENTRU A PROTEJA DATELE PERSONALE ALE VIZITATORILOR SITE-ULUI, NU VA POATE ASIGURA SAU GARANTA SECURITATEA ORICĂRUI TIP DE INFORMAȚIE TRANSMIS. PRIN URMARE, TRANSMITEREA INFORMAȚIEI ÎNTR-UN MEDIU INADECVAT SE FACE PE PROPRIUL RISC AL VIZITATORULUI SITE-ULUI.

15.   Realitatea informațiilor furnizate de vizitatorii Site-ului

 

La completarea formularelor existente pe Site la rubricile de „Contact”, la crearea contului de utilizator necesar pentru a putea achiziționa produsele/serviciile HL si la plasarea comenzilor, la Abonarea la newsletters, vizitatorii/utilizatorii se obligă să comunice Societății date reale și valabile.

De asemenea, prin utilizarea Site-ului, fiecare vizitator/utilizator își asumă că poate efectua demersurile solicitate la completarea formularelor, crearea conturilor, plasarea comenzilor și transmiterea mesajelor, având peste 18 ani și își poate exprima consimțământul valabil (acolo unde este cazul), în mod liber și fără a fi necesare aprobări prealabile din partea unui terț care să nu fi fost obținute de respectivul vizitator/utilizator.

Dacă datele furnizate vor suferi orice modificari, vizitatorii/utilizatorii sunt obligați să comunice imediat acest aspect Societății, astfel încât aceasta să își poată respecta obligațiile legale și pe cele contractuale asumate.

16.   Răspunderea vizitatorilor/utilizatorilor la folosirea Site-ului

 

Vizitatorii/utilizatorii sunt singurii responsabili pentru alegerea, obținerea, configurarea și întreținerea echipamentelor folosite pentru accesarea Site-ului.

Astfel, Societatea nu oferă nicio garanție cu privire la aspecte ce țin printre altele de: compatibilitatea Site-ului cu echipamentul hard și soft folosit de vizitatori; identitatea dintre designul produselor de pe Site cu situația reală (putând exista diferențe de nuanță a ambalajului spre exemplu), efectele folosirii Site-ului (inclusiv dar nelimitat la generarea de viruși), precum și funcționarea conformă și fără probleme a Site-ului. Cu toate acestea, răspunderea HL cu privire prelucrarea dreptului cu caracter personal nu este exclusă prin prezenta clauză și nici nu este redusă sub minimul permis de legislația specifică acestui domeniu.

Este interzisă inserarea de trimiteri și linkurile către Site,  copierea/modificarea/transmiterea/publicarea/utilizarea în orice fel a informațiilor indicate în conținutul Site-ului, fără permisiunea expresă, scrisă și prealabilă a Societății.

În plus, vizitatorii declară că vor folosi Site-ul doar pentru activități licite și care nu încalcă drepturile terților. De asemenea, aceștia nu vor transmite documente sau solicitări pretinzând că sunt o altă persoană și nici nu vor efectua demersuri ce ar putea afecta integritatea Site-ului sau a datelor cuprinse în acestea (inclusiv dar nelimitat la virusare, ștergere sau modificare de informații, abuzuri electronice, fraudă, utilizare date personale fără drept).

Nerespectarea obligațiilor prevăzute în prezentul, precum și a oricărei alte obligații stabilite de lege în sarcina vizitatorilor de web site-uri, va conduce la atragerea răspunderii acestora și la obligativitatea acoperirii prejudiciilor generate prin fapta culpabilă.

17.   Modificarea condițiilor aplicabile

 

STUDIEREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR, DAR ȘI A POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR, PRECUM ȘI A POLITICII DE COOKIE, REPREZINTĂ UN DEMERS CE TREBUIE FACUT DE VIZITATORI DE FIECARE DATĂ CÂND ESTE ACCESAT SITE-UL ȘI ANTERIOR EFECTUĂRII ORICĂREI ÎNREGISTRĂRI SAU FURNIZĂRI DE DATE, ÎNTRUCÂT POT APĂREA MODIFICĂRI.

Societatea își rezervă dreptul de a modifica/actualiza conținutul Site-ului, inclusiv a politicilor la care se face trimitere, la libera sa discreție, în orice moment și pentru orice motiv (inclusiv dar nelimitat la apariția de modificări legislative sau jurisprudențiale care pot afecta consecințele celor publicate pe Site). Revizuirea acestei politici în viitor va fi semnalată prin modificarea datei „Ultimei actualizări” din partea de sus. După data la care politica updatată este publicată, accesarea Site-ului va reprezenta acceptul vizitatorului/utilizatorului cu privire la respectivile condiții actualizate.

Cu toate acestea, dacă vor exista modificări semnificative ce ar putea afecta drepturile și libertățile utilizatorilor, informarea se va face prin publicarea pe Site (pop-up-uri) sau prin transmiterea de e-mail-uri pe adresele furnizate dacă este cazul. Astfel de modificări semnificative vor produce efecte pentru vizitatori/utilizatori în termen de 15 zile de la momentul afișării pop-up-lui în cauză sau al transmiterii e-mail-ului de către Societate (modul în care se va face informarea fiind decis de Societate, de la caz la caz).

Indiferent însă de amploarea modificării, responsabilitatea de a verifica conținutul Site-ului (inclusiv Termenii și condițiile, precum și politicile afișate), pentru a fi la curent cu cele mai recente versiuni, va revine în totalitate utilizatorului.

De asemenea, Societatea are dreptul liber și exclusiv de a limita/refuza accesul pe Site și implicit de a nu onora comenzile neconfirmate dacă nu au fost achitate (fără a aplica însă măsuri discriminatorii și doar cu respectarea dispozițiilor legale), dar și de a suspenda sau chiar închide acest Site cu efect imediat, precum și de a-i modifica orice functionalități.

18.   Site-uri/Aplicații terțe

 

Site-ul va putea conține link-uri sau trimiteri către website-uri/aplicații ale altor companii. Respectivele website-uri/aplicații pot conține termeni și condiții sau politici diferite de cele ale Societății, ori pot prezenta măsuri de securitate mai reduse. ACCESAREA RESPECTIVELOR LINK-URI ȘI IMPLICIT ALE WEBSITE-URILOR/APLICAȚIILOR TERȚILOR SE VA FACE PE RĂSPUNDEREA EXCLUSIVĂ A VIZITATORULUI.

De asemenea, în conținutul Site-ului pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. HL nu este responsabil în niciun fel asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent dacă acesta este publicitar sau nu, și nici de modul în care respectivii terți înțeleg să își respecte obligațiile legale.

19.   Securitate

 

Acest Site este protejat de sisteme de securitate competitive. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea webiste-urilor și aplicațiilor de pe internet, nu pot fi complet lipsite de vulnerabilitate.

Prin umare, informațiile transmise de vizitatori folosind Site-ul, pot fi supuse unor activități de încălcare a confidentialității și securității ce exced controlului direct al HL (cum sunt transmiterea de mesaje spam nesolicitate, virusarea echipamentelor folosite, furtul adreselor IP,  accesul neautorizat la e-mail) și pentru care Societatea nu își asumă răspunderea, deși încearcă evitarea unor astfel de evenimente neplăcute.

20.   Confidențialitate

 

Confidențialitatea datelor vizitatorilor Site-ului reprezintă un aspect important pentru Societate.

Politica noastră de confidențialitate și protecția datelor face parte integrantă din acești Termeni și condiții și poate fi consultată de către dumneavoastră în orice moment.

21.   Dreptul aplicabil și soluționarea diferendelor

 

Drepturile și obligațiile părților (adică ale vizitatorilor/utilizatorilor și ale Societății), precum și toate efectele juridice pe care le produce activitatea Site-ului, vor fi interpretate și guvernate de legea română și de dispozițiile legislației europenei.

Soluționarea tuturor diferendelor se va putea face de comun acord în termen de 15 zile de la transmiterea de către HL a unei notificări, respectiv primirea de către Societate a unei notificări în acest sens prin rubrica de “Contact” sau folosind orice alte date de contact dintre cele indicate la pct. 1.

Dacă nu se va putea ajunge la un consens în termenul menționat, se va apela la instanța de drept comun de la sediul Societății sau, în cazul clienților persoane fizice, se va putea folosi platforma de soluționare a litigiilor extrajudiciare oferită de Comisia Europeană pentru consumatorii care au achiziționat produse online, fără a fi necesar să întreprindă acțiuni legale (linkul aici:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO)

22.   Dispoziții finale

 

Această politică se aplică Societății și utilizatorilor Site-ului.

Acest document face parte din setul de politici de securitate al Societății. Alte politici se pot aplica subiectelor abordate în acest document și vor fi revizuite în funcție de necesitățile specifice.