Dragi părinți,
Astăzi vom discuta despre un subiect extrem de important pentru sănătatea copiilor: virozele de căi respiratorii superioare. Frecvența crește în special în perioada când copiii încep grădinița și intră în contact cu diverse tulpini. Vom prezenta cauzele, simptomele, posibilele complicații și, cel mai important, soluția pe care noi o folosim.
Virozele de căi respiratorii superioare, sau răceala comună, sunt infecții virale care afectează căile nazale, sinusurile, gâtul și urechea medie. Aceste infecții pot provoca diverse simptome, printre care se numără: congestie nazală, secreții nazale abundente, strănut, tuse, dureri de gât, febra ușoară, oboseala și lipsa poftei de mâncare. Este important să conștientizăm că aceste simptome pot varia în intensitate de la un copil la altul.
Cauzele acestor viroze pot fi multiple, dar cel mai des apariția acestora este legată de expunerea la virusuri. Copiii care intră în colectivitate devin expuși la o varietate de virusuri, fapt ce crește riscul dezvoltării acestor inflamații.
Evoluția nefavorabilă a acestor viroze poate duce la complicații precum otita medie (inflamația urechii medii), sinuzita (inflamația sinusurilor), inflamație laringiană, etc. Aceste complicații apar cel mai frecvent în cazul celor mici, datorită faptului că trompa lui Eustachio este mai scurtă, aspect ce favorizează propagarea inflamației la sinusuri, laringe, de la o arie învecinată la alta.
Cu toate acestea, avem vești bune! Am descoperit o soluție inovatoare pentru a face față acestor viroze și a reduce riscul apariției complicațiilor. Este vorba despre dispozitivul Qvibe, un dispozitiv generator de frecvențe terapeutice, recunoscut și brevetat la nivel european, special conceput pentru virozele de căi respiratorii. Acest dispozitiv nu are efecte advese și este eficient, dar mai mult poate fi purtat preventiv de către copii.
Studiile de specialitate confirmă faptul că virozele respiratorii sunt cel mai adesea agravate de parazitozele intestinale (frecvent prezente în cazul celor mici, chiar dacă analizele de laborator nu evidențiază uneori nimic, cei mici prezintă SIMPTOME specifice: dureri abdominale, anxietate, mâncărimea nasului); acest aspect a fost confirmat chiar și în pandemie prin dovedirea eficienței Ivermectinei (medicație alopată antiparazitară – cu efectele adverse aferente), administrată și în virozele respiratorii. (vezi studii/articole)
Acesta este motivul pentru care propunem asocierea a două dispozitive Qvibe (unul antiviral și unul antiparazitar), în așa fel încât eficiența să crească.
Prin purtarea preventivă a acestor dispozitive Qvibe, perioada de evoluție a virozelor poate fi redusă semnificativ, simptomele devin mult mai ușoare, iar starea clinică a copilului se îmbunătățește considerabil.
TESTIMONIAL1, 2023.09.21:
La grădiniță:
A doua zi:
TESTIMONIAL 2, 2023.06.27:
A doua zi:
TESTIMONIAL 3, 2023.05.25 viroze suprapuse – NORMAL și frecvent! Pt. perioada de intrare în colectivitate:
A doua zi, viroza suprapusă (creșă) peste ce avea:
!!Altă infecție suprapusă:
Testimonial 4: Și părinții fac viroze:
TESTIMONIAL 5, 2023.10.16:
Spune mămica (medic) unui copil!
TESTIMONIAL 6, 2023.10.16:
”Dragi părinți,
Astăzi doresc să vă împărtășesc experiența noastră incredibilă cu dispozitivele Qvibe pentru prevenirea și tratarea virozelor și parazitozelor intestinale la copii. Fiica mea a intrat în colectivitate anul acesta și ne-am confruntat cu frecventele infecții respiratorii specifice acestei perioade. Cu toate acestea, am reușit să facem față acestor provocări datorită dispozitivelor Qvibe.
Fiica mea este o dovada palpabilă a eficienței acestor dispozitive.
Am achiziționat un dispozitiv special încărcat pentru viroze și unul împotriva parazitozelor intestinale, care sunt extrem de frecvente la copii. Deoarece am învățat că prevenția este cheia, fetița a început să poarte ambele dispozitive.
Rezultatele au fost remarcabile! Perioada virozelor s-a redus semnificativ, simptomele au devenit mult mai ușoare și starea clinică s-a îmbunătățit considerabil. Am fost uimiți să constatam că, în cazurile în care totuși am făcut o răcelă, simptomele au durat maxim două zile și au fost mult mai ușor de gestionat și fără efecte adverse.
Efectele au fost uluitoare, copilul meu simțindu-se mult mai bine în scurt timp.
Sunt profund recunoscatoare pentru susținerea pe care am primit-o din partea echipei HealthyVibe. Dispozitivele Qvibe ne-au schimbat viața în bine și ne-au oferit liniște.
Dacă doriți să vă ocupați de sănătatea copiilor dumneavoastră în mod natural și inovativ, vă recomand cu toată încrederea dispozitivele Qvibe. Veți descoperi o nouă abordare în prevenirea și tratarea virozelor, care va aduce rezultate vizibile și va îmbunătăți starea generală de sănătate a copiilor dumneavoastră.
Cu mulțumiri,
„Mama unui copil fericit și sănătos”
Recomandări în caz de viroze respiratorii:
– dispozitiv Qvibe împotriva virozelor
– +/- dispozitiv Qvibe antiparazitar
– în cazuri speciale, care nu au purtat preventiv dispozitivele și s-au agravat, se poate face inclusiv terapie prin biofeedback cu dispozitivul SCIO
Exemple de studii și articole care evidențiază legătura dintre virozele de căi respiratorii superioare și parazitozele intestinale:
- Studiul „Association between respiratory infections in early life and later onset of asthma, allergic rhinitis, and eczema: a systematic review and meta-analysis” publicat în Journal of Allergy and Clinical Immunology (2017) analizează legătura între infecțiile respiratorii din copilărie și dezvoltarea ulterioară a astmului, rinitei alergice și eczemei. Studiul oferă o perspectivă asupra patologiilor respiratorii și intestinale la copii și subliniază importanța prevenției și gestionării acestor infecții.
- Un alt studiu interesant este „Association between respiratory infections and onset of gastrointestinal symptoms in children: a retrospective cohort study” publicat în BMC Pediatrics (2018). Acest studiu investighează asocierea dintre infecțiile respiratorii și debutul simptomelor gastrointestinale la copii. Rezultatele sugerează o posibilă legătură între aceste două tipuri de afecțiuni, accentuând importanța evaluării integrate a simptomelor la copiii cu infecții respiratorii.
- „Respiratory viral infections and the risk of intestinal dysbiosis: A systematic review and meta-analysis” este un articol publicat în Reviews in Medical Virology (2020) care analizează impactul infecțiilor virale respiratorii.
Dorim să le mulțumim părinților pentru încrederea acordată și să îi asigurăm că suntem aici pentru a oferi sprijin și soluții pentru sănătatea copiilor. Apelați cu încredere la serviciile noastre și veți observa rapid rezultatele pozitive.
Prin utilizarea dispozitivelor Qvibe chiar și preventiv, oferim copiilor și părinților confortul pe care îl merită.
Cu recunoștință,
Echipa HealthyVibe